as in: how many days old are you? first, how many years are in between the year you were born and the year it is? if youâ€™re born in 1997 (random example) then 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, and 2016. thatâ€™s 18 years, each of them having 365 days is 6,570 days. (Iâ€™ll get to leap days later) Now, letâ€™s say you were born on August 19. (another random example) Use the knuckle system for which months have 30 vs 31 days, so Jan, Feb, Mar, Apr, May, Jun, Jul, is 191 days (if it isnâ€™t a leap year, leapyear its 192) Then the first 18 days of August makes, 191 + 18 = 209 days. Subtract that from 365, is 156 days left of that year. 6570+156=6726 days. Now, since itâ€™s December, Iâ€™ll subtract the rest of the year instead of adding up what has happened already. Itâ€™s dec 30, so I add 364 to my total instead of 365. 6,726+364 =7,090 days. Now, leapdays. Any year divisible by 4 has one, so 2000, 2004, 2008,2012,2016. thatâ€™s five, so 7,090+5=7,095 days. If you know someone born on August 19, 1997, tell them that they are 7,095 days old.

my friends that arent on here have mixed reactions to that attitude of mine. Two of them are more advanced in math than me, so they basically tune me out when I start going off like that. Then my friends who arenâ€™t in the upper math just stare at me when I spout off word problems, because they have no clue what Iâ€˜m saying.

Hmm why is that scary? ....eh, idk. ðŸ˜€

same here

*time

I always contradict myself and 98% of the gime have no idea what iâ€™m thinking, saying, or doing lol

Lol

my family has an expression for that:

I understand myself, and you guys, about 85 percent of the time.

that wordproblem I just gave was part of the other 15 percent

Lol that is kinda funny that you couldnâ€™t understand yourself

thatâ€™s fair, I just re-read it and Iâ€™m confused too

Me neither

Junetree: Cass, go for it!

I have no clue what I just read.

as in: how many days old are you? first, how many years are in between the year you were born and the year it is? if youâ€™re born in 1997 (random example) then 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, and 2016. thatâ€™s 18 years, each of them having 365 days is 6,570 days. (Iâ€™ll get to leap days later) Now, letâ€™s say you were born on August 19. (another random example) Use the knuckle system for which months have 30 vs 31 days, so Jan, Feb, Mar, Apr, May, Jun, Jul, is 191 days (if it isnâ€™t a leap year, leapyear its 192) Then the first 18 days of August makes, 191 + 18 = 209 days. Subtract that from 365, is 156 days left of that year. 6570+156=6726 days. Now, since itâ€™s December, Iâ€™ll subtract the rest of the year instead of adding up what has happened already. Itâ€™s dec 30, so I add 364 to my total instead of 365. 6,726+364 =7,090 days. Now, leapdays. Any year divisible by 4 has one, so 2000, 2004, 2008,2012,2016. thatâ€™s five, so 7,090+5=7,095 days. If you know someone born on August 19, 1997, tell them that they are 7,095 days old.

lol thanks

my friends that arent on here have mixed reactions to that attitude of mine. Two of them are more advanced in math than me, so they basically tune me out when I start going off like that. Then my friends who arenâ€™t in the upper math just stare at me when I spout off word problems, because they have no clue what Iâ€˜m saying.